Slapen op een kraanschip

Gisteren ben ik met de helicopter naar het kraanschip Stanislav Yudin gevlogen om telecom verbindingen in dienst te stellen op het nieuwe platform B13-a.

Ik kwam rond 10:00 uur aan, het nieuwe platform was net door het kraanschip geplaatst. Omdat het platform nog vastgelast moest worden kon ik nog niet aan boord

’s Middags rond 14:00 ben ik via een werkbak aan boord van de B13-a gehesen. Ik ben toen begonnen om de telecom apparatuur na te zien, de spanning aan te sluiten en de antenne’s te richten. Hieronder zie je de werkbak in de hijskraan (ja, dat is hoog)…

De straalverbinding werkte al vrij snel, daarna moest ik nog andere telecom apparatuur in dienst stellen (multiplexer, routers en switches). Aan het eind van de dag werkten de telefoons 🙂

’s Avonds ging ik weer terug naar het kraanschip (ook weer via de werkbak), waar ik heb gegeten en geslapen.

Vanochtend heb ik nog even geholpen met het computer netwerk, en ook dat is nu werkend. Ik zit nu weer op het kraanschip, waar ik even kan internetten, vanmiddag vlieg ik weer terug naar Den Helder.

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.

2 reacties op Slapen op een kraanschip

  1. Ynze schreef:

    Kijken mag.
    OP jouw site ook?!

    🙂

  2. Victor schreef:

    Heb ook wel eens op een kraanschip geslapen. Weet nog goed dat ik hier toen erg zenuwachtig voor was omdat ik toch niet echt wist wat ik moet verwachten. Moet zeggen dat dit voor mij ook een hele ervaring was, mede dankzij het hele gebeuren er omheen met de helicopter en dergelijke

Reacties zijn gesloten.