Hoofdprijs gewonnen: zweefvliegen!

In maart was er een grote bijeenkomst voor KPN medewerkers. Op deze bijeenkomst konden afdelingen zichzelf presenteren, er waren vele kramen ingericht en speciale ruimten met vele demonstraties. Bijvoorbeeld: glasvezelkabels, straalverbindingen, koperkabels, straatkasten, enz.

Ik heb dat rustig aan allemaal bekeken, en bij één van deze kramen kreeg ik een formulier in mijn handen gedrukt. Het was een wedstrijdformulier, waarop een aantal meerkeuze vragen stonden. Hmmm, het was helemaal niet mijn bedoeling om mee te doen met een wedstrijd, maar goed dan, ik vul het wel in…

Vraag één: waar is onze afdeling gevestigd? In Amsterdam, Amersfoort, Utrecht of Den Haag?
Ik had echt geen idee… Het was een consultancy afdeling, dus die zou op één van de hoofdlocaties in het land kunnen zitten. Aangezien deze afdeling werkte bij dezelfde bedrijfstak als mijn afdeling, gokte ik op Amersfoort.

Ook de volgende 3 vragen wist ik niet… Ik heb echt alle vragen volledig gegokt, ik gooide het formulier snel in de bus, en ben bij andere kramen gaan kijken…

Mijn verbazing was dan ook groot toen ik een week later gebeld werd met de mededeling dat ik de hoofdprijs van deze wedstrijd had gewonnen!

Nadat het zweefvliegen een paar keer was uitgesteld i.v.m. het weer en het werk, was het vandaag zo ver: Linda en ik gingen naar Teuge om te zweefvliegen!

We hadden een sleepvlucht gewonnen, dus achter een vliegtuigje aan omhoog:

Ook achterin kun je de instrumenten bekijken, 500 meter hoogte, 100 km/u.

Prachtig uitzicht over Teuge/ Apeldoorn en omgeving!

Kortom: een bijzondere gebeurtenis, misschien toch maar vaker een wedstrijdformulier invullen 🙂

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Hoofdprijs gewonnen: zweefvliegen!

  1. Andrys schreef:

    Zweefvliegen lijkt mij ook hartstikke leuk. Bouke en ik gaan binnenkort een keer ballonvaren. De tickets hebben we, maar vanwege het weer is het al twee keer uitgesteld.

Reacties zijn gesloten.