Monarch offshore klus

Afgelopen dinsdag stond ik ingepland voor een offshore klus op de Monarch. Toen ik ’s middags aankwam in Den Helder zat de luchthaven nog vol met mensen. Vrijwel alle vluchten waren nog niet doorgegaan (door weersomstandigheden).
Na ruim 2 uur wachten werden de vluchten 1 voor 1 geannuleerd. Omdat mijn vlucht nog niet was omgeroepen ben ik eens gaan vragen wat de status van mijn vlucht was, en tot mijn verbazing bleek mijn vlucht door te gaan!
’s Avonds rond 19:00 kwam ik op de Monarch aan (op het Engelse continentale plat), na het eten ben ik nog aan het werk gegaan.


De volgende ochtend had ik de telecommunicatie weer werkend, en het was de bedoeling dat ik die ochtend ook weer terug zou gaan. Helaas werden de vluchten door weersomstandigheden geannuleerd.

Tot nu toe (het is alweer zaterdag) wacht ik nog steeds op een vlucht terug.

Ik heb gelukkig wel de mogelijkheid af en toe te internetten 🙂
Vanochtend heb ik wat foto’s gemaakt… Zoals te zien is lijkt het mooi weer te worden, dus ik hoop vandaag weer terug te kunnen!

Kleine update: het is gelukt, zaterdagmiddag kwam ik weer thuis 🙂

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord