Parijs en Eurodisney!

Annika vraagt al een paar jaar om eens naar Parijs te gaan… Het is al lang geleden dat we er zelf geweest waren, dus deze week zijn we één dag in Parijs geweest, en één dag in Eurodisney 🙂

Onze auto parkeerden we buiten Parijs en met de trein gingen we naar het centrum van Parijs. Eerst de “Arc de Triomph” bekeken.

Vervolgens gingen we naar de Eiffeltoren. Annika wilde die heel graag zien! Je hoort nog wel eens dat je niet met tegenlicht moet fotograferen, maar het kan geen kwaad om dat zelf eens uit te proberen. Ik vind het wel mooi 🙂

Uitzicht vanaf het 2e niveau van de Eiffeltoren, op zo’n 115 meter hoogte.

De volgende dag gingen we naar Eurodisney. Daar hebben we alle achtbanen uitgeprobeerd 🙂 O.a. de “Space mountain: Mission 2”, “Big Thunder Mountain” en “Indiana Jones and the Temple of Peril”. De foto heb ik gemaakt bij de parade.

Aan het eind van de dag was er een spectaculaire licht-laser-vuur-geluid-vuurwerk show! Op het kasteel werden sprookjes figuren geprojecteerd, bijzonder indrukwekkend, zoiets hadden we nog niet eerder gezien.

Kortom: een leuke kleine vakantie!

Hmmm, Annika wil nu naar New York…

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.