Within Temptation theater tour

Gisteren zijn we met z’n drieën naar de Within Temptation theater tour geweest!

Ik had geen idee wat ik me moest voorstellen van Within Temptation in een theater, ik verwachtte zoiets als allemaal akoestische nummers… Oei, wat viel dat geweldig mee! Er stond een uitgebreide geluidsinstallatie 🙂 Op het podium stonden Sharon en 8 muzikanten, en het geluid was perfect!

Op het podium stond ook een gigantisch video scherm, waar prachtige beelden werden vertoond. Sharon stond regelmatig tussen de beelden (vaak ook achter het videoscherm, dat doorzichtig was, een prachtig effect!).

Mooie muziek, mooie licht effecten, geweldige band, kortom: een hele mooie avond 🙂
Ze speelden ook het nieuwe nummer Utopia:

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.