Offshore en vulkaanas…

Afgelopen maandag ging ik offshore om een straalverbinding in dienst te stellen op een boorplatform, telefoonlijnen aan te leggen en internetverbindingen. Meestal is dat één of twee dagen werk.

De  antenne van de straalverbinding moest ik richten naar een ander platform waar een collega naar toe zou gaan. Helaas gebruikte dat platform een andere helicopter maatschappij, en die vloog niet vanwege de Ijslandse vulkaanas 🙁

Ik kon mijn verbinding dus niet in dienst stellen, en ben blijven wachten tot mijn collega kon vliegen. Gelukkig kwam hij vanmiddag (woensdag) op het platform aan, en vanavond werken alle telefoons en computers weer 🙂

Morgen mag ik weer naar huis…

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Werk. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Offshore en vulkaanas…

  1. richard schreef:

    HOI Huub, en collega,

    ik heb maar kort CP ‘gedaan’, maar herkende je meteen. leuke enj goede site. ga zo door !
    zelf heb ik inmiddels een C200 en A200.

    richard v det

Reacties zijn gesloten.