Huub’s Museum

Zomaar een overzicht van diverse zaken, waarvan de meeste apparatuur al niet meer in mijn bezit is (kost veel ruimte he?):

Fischer Techniek is jarenlang mijn grootste hobby geweest:

Computers: de ZX81 was mijn eerste computer, ik zal een jaar of 18 geweest zijn toen ik hem kocht. Om hem te kopen (zo’n 600 gulden!) had ik mijn zilvervloot rekening opgezegd, mijn moeder was het daar eigenlijk niet mee eens, maar ik heb er nooit spijt van gehad. Door de ZX81 zette ik mijn eerste stappen op programmeer gebied (ZX81 basic), en het is altijd mijn hobby gebleven.

Vervolgens kocht ik de Commodore 64, die weer een eigen basic variant had:

Mijn eerste PC werd een 286 pc (later geupgrade naar een Pentium I 75 Mhz):

Fotografie: Zenith EM en later een Minolta X700:

Ik heb hoofdzakelijk dia’s gemaakt die ik vertoonde met 2 Zeiss Ikon Royal AV projectoren en een SX 3000 dissolver:

Facebook Comments
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie